Vi har svært ved at få armene ned, men…

I en tid hvor vi hos Kronborg Knights generelt har svært ved at få armene ned;

“Vi er kåret som årets bedste danske klub for ungdommen med Danmarks bedste U10-hold, Eliteholdet har kvalificeret sig til Nationalligaen, vi har fået eget klubhus og nyindrettede styrketræningslokaler på Løvdalsvej, vi stiller som een af de eneste klubber i landet med hold i både U10, U12, U14, U16, U19 og Elite og så er medlemstallet steget med ca. 100% over det sidste år”;

så har vi desværre en lidt trist nyhed, idet vi må meddele, at vores nuværende headcoach for Eliteholdet: Thomas Frausing, har valgt at opsige sin stilling.

Thomas har været tilknyttet klubben altid og har de sidste to år været en væsentlig medvirkende årsag til, at vi med rekordfart har kvalificeret vores elitehold fra at spille i 2. Div. til nu, at skulle spille i Nationalligaen; blandt de 8 bedste hold i landet.

“Dét glæder vi os rigtig meget til, men det er da ikke en ønskesituation, pludselig at stå i”, udtaler sportschef Tom Bertram.

Det træningsmæssige ansvar for truppen er midlertidigt overgået til trænerkollegiet bag Eliteholdet og captains og sammen skal vi nok komme over denne første svære tid. Thomas vil dog blive meget savnet.

Vi er i gang med et omfattende rekrutteringsarbejde både nationalt og internationalt og vender hurtigst muligt tilbage om, hvem der fremadrettet skal lede Kronborg Knights Elitehold til fortsat fremgang.

Alle spillere er informeret og taget med på råd og det er med stor glæde vi kan meddele, at opbakningen til vores fælles projekt er enorm. Der vil naturligt være spillere, der ønsker andre udfordringer og lige gyldigt hvad, ønsker vi alle held og lykke fremover.

Eliteholdet møder ind til første træning for sæson 2019, tirsdag d. 4/12 kl. 19 i hal på Borupgårdsskolen. Indtil da får de en meget, meget, meget velfortjent ferie. Godt gået svende, gutter og andet godtfolk.

Knights Pride
Join the Crusade.

Øvrige hold:
U10-U14. Træning hver tirsdag og torsdag kl. 17–19. Træning er startet og skønt at se alle de nye der er dukket op.
U16: Træningsstart tirsdag d. 20 november.
U19 træner hver mandag 18.15-20, tirsdag (med Elite) og torsdage 19-21

Sted: Hal på Borupgårdsskolen.

Mvh. Formand for Kronborg Knights bestyrelse: Anders von Essen-Leise

Ved spørgsmål: mail på president@kronborgknights.dk eller ring på 20400177