Kronborg Knights Vinder 34-6

Kronborgs riddere slår til igen…
Skumsprøjtet for boven var til at få øje på, da Kronborg Knights søndag d. 21. maj gæstede Køge og spillede mod Køge Marines/Copenhagen TomahawksII.
Inden opgøret var begge tophold ubesejrede. Da sidste fløjt havde lydt og kølvandet havde lagt sig fra dette topopgør i 2. division, var det Kronborgs riddere, der kunne vende skuden nordpå, med endnu en skøn sejr i bagagen og således kunne pryde sig med titlen: Fortsat ubesejrede!
Kampens facts var følgende:

Første TD(Touch Down) var et kast fra Lukas Ravn til Mads Henneberg Bertram.

2. TD blev sat ind af Asger Nielsen. Et rushing TD. (Løb den ind)

3. TD blev scoret af Nicolaj Elnef, også et rushing TD.

4. TD var Lukas Ravn der kastede den til Mikkel Djurhuus.

5. TD var også et kast begået af Mads Clemmesen til Daniel Clausen, der hermed, cementerede sejren til Kronborg over et meget velspillende Køge Marines.
Kampen endte 34-6 i Kronborgs favør.

De 36 kampklare spillere anført af headcoach Thomas Frausing lavede bølgen hele vejen hjem til Helsingør og glæder sig til næste hjemmekamp mod AFC Ørestaden Spartans, som er lørdag 3. juni kl. 14 på Knights Stadion på Løvdalsvej.
Udover velstegte pølser byder vi på endnu et brag af en kamp. Alle er velkomne, entré er gratis og både bestyrelse, trænere fra klubben og U16 spillere står klar til at fortælle om sporten, om spillet og forklare lidt undervejs…