Kronborg Knights Banquet 2018

Lørdag d. 3. november 2018 afholdt vi, i Kronborg Knights, vores årlige tilbagevendende Banquet med Generalforsamling, Awardshow,  Amrikansk Lotteri og efterfølgende middag og fest.

Festaftenen, årets Galla om man vil, indledes altid med Generalforsamlingen, der i år blev kyndigt dirigeret af filialdirektør for Arbejdernes Landsbank; Claus Lundsgaard. Tak for hjælpen, Claus!

Alt foregik i god ro og orden og den siddende bestyrelse blev iøvrigt genvalgt og forstærket med Peter Boysen fra Boysen El & Teknik samt Majbritt Enghof Olsen, mens Iben Thorell ikke genopstillede.

Tusind, tusind tak for din kæmpe indsats Iben. Du vil blive stærkt savnet.

Bestyrelsen er:

  • Formand Anders von Essen-Leise
  • næstformand Mads Cramer Kam
  • kasserer Julie Gravlund
  • Sportschef Tom Bertram
  • Ungdomschef Thomas Bruno Hansen
  • Spillerrepræsentant Christian Wohlgemuth
  • Sponsorudvalg ved Peter Boysen
  • Suppleant Majbrit Enghof Olsen

Banquetten er trænernes mulighed for at hylde de atleter, der igennem sæsonen har udmærket sig specielt på de forskellige årgange: U10, U12, U14, U16, U19 og Eliteholdet. Og hyldet blev de, de dygtige unge mennesker.

Der uddeles Awards i kategorierne: Most Improved Player, Most Valuable Player, Årets spiller, Best Offence og Best Defence. Til hver Award følger en indstilling og begrundelse fra trænerkollegiet.

Vi er meget stolte over hver og en af dem.  Se hvem der fik de eftertragtede priser i videoen.

Bestyrelsen benyttede også Banquetten til at hylde klubbens mange frivillige kræfter i form af holdledere, frivillige trænere, Knights Support, medics, sponsorer, strategiske samarbejdspartnere og bagefter er der spisning og gallafest.

Og Annette Nyborg: Tak for de kæmpe ressourcer du bruger på, at udtænke og producere de mest fantastiske brochurer, plakater osv. Det er en uundværlig og kæmpe hjælp, som vi ikke kan takke dig nok for.

Fra USA i hhv. Florida, Miami, Colorado og Tennessee sendtes hilsener fra de 5 U16 spillere der pt. er på High School ophold dér. Og ligeledes fra vores U16-spillere på AF-efterskole i DK.

Fest og fejring var i år, endnu mere på sin plads.

“Det har på alle måder været et godt år for os” udtaler formand Anders von Essen-Leise. “Vi er kåret som årets bedste danske klub for ungdommen U10, Eliteholdet har kvalificeret sig til Nationalligaen, vi har fået klubhus og ved at indrette styrke-træningslokaler på Løvdalsvej, og vi stiller med fuldt mandskab på alle U-holdene i år og så er medlemstallet steget med ca. 100%”.

“Der er meget at glæde sig over og det var en god dag at feste på. Vi har virkelig fortjent det” udtaler sportschef Tom Bertram.

Til banquetten hører også amerikansk lotteri, der i år var voldsomt begavet af en masse lokale erhvervsdrivende. Det var muligt at vinde præmier fra alt fra 4 x nye vinterdæk og service fra Din mekaniker, MISS Coffee, Ilse Jacobsen, FOA Nordsjælland, Restitutionsklinikken, DarkBlue Boardshop, Damgård, August beklædning, fysioterapeut Bibi Rothaus Steffensen.

Tak for et fantastisk år. Vi glæder til næste sæson.

Mvh. Formand Anders
pva. bestyrelsen

Vigtige kommende datoer:
– U19 træning Combine mandag d.5/11, kl 18.15 på Løvdalsvej
– U10-14 start d. 13/11 kl 17 i Borupgårdshallen
– Elite start d. 6/11 kl 19 på Løvdalsvej

Credit: Video by Thomas Bruno Hansen