FAQ

[accordions]

[accordion title=”Kan jeg spille amerikansk football?” active=”yes|no”] Uanset din kondition, fysik eller dit kendskab til Football, så findes der en position til dig på holdet. Hvis du på forhånd har en ide om hvilken position du ønsker at spille, vil du modtage træningen i de grundlæggende tekniker for positionen. Vi er naturligvis også behjælpelige med vejledning om hvilken position der vil passe til netop dig.
[/accordion]

[accordion title=”Jeg vil gerne prøve sporten, hvad gør jeg?” active=”yes|no”]

Til den første træning skal du medbringe:

  • Træningstøj som kan tåle at blive beskidt.
  • En tandbeskytter (kan købes i klubben til første træning for kr. 20,-
  • Et par fodboldstøvler.

Det øvrige udstyr kan du låne af klubben. Vi tilbyder 2-3 prøvetræninger, derefter skal du indmeldes i klubben.

Den første sæson kan du låne udstyr i klubben, derefter skal du købe dit eget. Mange af vore nye spillere køber dog eget udstyr efter få måneder i klubben – men det er ikke et krav.
[/accordion]
[accordion title=”Jeg har stadig spørgsmål, hvad gør jeg?” active=”yes|no”]Skriv endeligt til os med dit spørgsmål, vi har en meget aktiv bestyrelse og trænere, som vil svare på dine spørgsmål.

[button url=”http://www.kronborgknights.dk/kontakt” target=”_blank|_self” style=”padding-right:0.6em;”]Kontakt[/button]

[/accordion]

[/accordions]

Listen over kampe kan variere i forskellige BK. I store kontorer af type https://esportswettenz.com/arcanebet/ er valget af satser for CS: GO ret anstændigt og indeholder omkring 100 forskellige arrangementer. Ofte kan du se følgende budtilbud:

Hovedresultater for en kamp (1Х2, handicap / total for kort);
Nøjagtig score på kort, vinder + handicap / total;
maleri af individuelle kort (samlede runder, handicap);
sejr i runden, vejen at vinde (aktivering / fjernelse af bomben, mord);
vinder af pistol og kniv runder;
om mordet vil være en kniv / granat / molotov cocktail;
hvem vinder først 5, 10 runder;
vil yderligere runder blive spillet.
væddemål på CS GO-hold (turneringsvindere, hvem er højere)

For at lave væddemål i penge til kampe i eSports, skal du i drop-down boksen indtaste beløbet for et af holdene. Under hensyntagen til koefficienten beregnes beregningen af ​​gevinsten. Webstedet indeholder et flydende forhold, som angiver forholdet mellem andre auf esportswettenz.com spillere ‘væddemål, dets værdi kan stige og falde. Hvis en person er enig i mængden af ​​sejren, bekræfter den dette ved at trykke på en bestemt tast.

Real penge væddemål i eSports er ikke den eneste måde, der er også en virtuel valuta ECB, som brugeren har efter at have registreret både bonusser, en andel og en procentdel af allerede foretagne væddemål. For at satse på denne måde, skal du bare vælge den relevante boks, der er mærket ERU. I tilfælde af at vinde, kan brugeren udveksle virtuelle penge for reel til den etablerede sats.