Der var med stor glæde, at vi kunne skyde Football sæsonen igang igen…

… og det var dejligt at se jer alle tilbage på banen igen hér i løbet af juni.

Vi glæder os til at starte træning igen tirsdag d. 11. august. Og under mere normale forhold.


Elite/U19 nåede lige at få en scrimmage mod Towers d. 25/6 og vores U10, 12, 14 fik en god lørdag d. 27/6 på Knights Field med holdene fra Søllerød Gold Diggers.


Og så har vi holdt nogle fantastisk velbesøgte dage her 30/6, 2/7, 7/7 og 9/7 med et rekordstort antal tilmeldte børn og unge der ville prøve sporten. Op imod 90 børn kommer igennem vores Football skole camps denne sommer og det er en fornøjelse at se den iver, flid og gå-på-mod der lægges for dagen. Fremfor alt er det glædeligt at vi med støtte fra DGI/DIF og Helsingør kommune har kunnet tilbyde disse camps gratis for alle.


Tak for alles opbakning igennem denne svære periode. Vi har tydeligt mærket opbakningen fra Knights Family og meget tyder på, at 2020 medlemsmæssigt bliver et rekordår for klubben. ???


Jeg håber, at I har set at vi har rykket tilmelding til holdene til start 1/8 med sidste frist 31/8 og kontingentsats ligeledes er sat ned med een måned for alle hold. Vi søger løbende diverse puljer for at opveje effekten af Corona-pausen. 


På U16 ønsker vi et godt år til Nicolai Nielsen, Jonathan Damsgaard. Nicoline Sejer Christensen og Noah Olsen der alle skal på efterskole. Og måske er vi så heldige, at I får mulighed for at deltage i nogle af kampene i efteråret. 

Og på U19 siger vi farvel og på gensyn til Mathias Eliasen og Mikkel Hinsby Helstrup, der efter BGI i år, skal over og studere på SGS Bristol , School of Sport, UK i to år. Det er en High School i England, hvor amerikansk fodbold er på programmet. Og vi er naturligt stolte over at kunne sende to Knights derover og fire på efterskole i DK. God tur og uddannelse til jer alle⚔️?


Vi er altid klar med både låneudstyr, suveræne bane- og klubhusforhold, fantastiske trænere og holdledere, en stærk og hårdtarbejdende bestyrelse samt alle de frivillige i og omkring klubben og vi har fremfor alt lyst og vilje til at udvikle og fremme vores fantastiske sport til glæde for alle.

Trænere og teams er klar til at tage fat og det bobler med forberedelser til sensommerens kampe og stævner.


Sæt allerede nu også et kæmpestort X i kalenderen i uge 42; da vi her regner med, at de nordiske U19 mesterskaber skal afholdes i Helsingør på nyt stadion med kampe både onsdag og lørdag og mere end 250 tilrejsende spillere fra både Norge, Sverige, Danmark og Finland. Og samtidig spilles også finalen i DM i Flagfootball også om lørdagen. 


Kamp og stævneplan for Knights

1. Div Elite:

23. augustKl. 14 Hjemme mod Herlev Rebels

29. augustKl. 10. Ude mod Rebels

5. septemberKl. 14 Hjemme mod Odense Badgers 

12. septemberKl. 14. Ude mod Ørestaden Spartans.


U19: (alle dage kl. 14)

Lørdag 15/8 ude mod Towers

Lørdag 22/8 hjemme mod SGD

Søndag 13/9 hjemme mod Oaks

Søndag 20/9 ude mod KMT


U16: (alle dage kl. 10)

Lørdag 15/8 ude mod Towers

Søndag 30/8 ude mod Vikings/Wolfpacks

Søndag 13/9 hjemme mod Oaks


U10/12/14 stævner

Søndag 16/8 hos Frederikssund Oaks

Lørdag 22/8 hos Amager Demons5/9 hos Frederikssund Oaks

Lørdag 12/9 hos Avedøre Monarchs Hjemmestævne 

lørdag 19/9 Afsluttende U-stævne 

Lørdag 26/9 i Slagelse.


Et fantastisk Football efterår venter os med mange gode nyheder for både klub, sport og Helsingør samt nye spillere, der står på spring på alle årgange. 


For nu ønsker vi en rigtig god sommer til alle i Knights Family og vi holder lidt sommerferie. 


NB: Vi har en sommerferie aktivitet for de 8-15 årige 30/7, hvor der stadig er ledige pladser.


Mvh. Anders von Essen-Leise. Formand Kronborg Knights