Amerikansk fodbold på Helsingør Stadion

Der er et nyt stadion på vej i Helsingør. Et projekt Kronborg Knights (amerikansk fodbold) bakker fuldt op om. Som klub glæder vi os over, at der tegner sig et politisk flertal i Byrådet for, at stadion udvides en smule i længden, så banen også kan rumme amerikansk fodbold.

Den beslutning bliver en gevinst for Kronborg Knights. Vi får en kampbane med alle de nødvendige faciliteter, der kan medvirke til at føre vores vision om at etablere Helsingør som et ”kraftcenter for amerikansk fodbold i Danmark og Norden” ud i livet.

Bestyrelse for Kronborg Knights har lagt en ambitiøs plan for udvikling af klubben og sporten i Helsingør . Vi er lykkedes med en ”turn around” på ganske få måneder. Vores seniorhold er fuld besat og vi ser en markant tilgang af nye spillere i ungdomsafdelingen og vores sponsorplan for denne sæson er gået over budget.

Med et moderne stadion og nem adgang til overnatningsfaciliteter tæt på stadion, kan vi som klub og sammen med DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund) afvikle ungdomsstævner, Mermaid Bowl og skabe samlingspunkt for træningslejre for landsholdene og cheerleading – nationalt og internationalt.

Bestyrelsen i Kronborg Knights har haft en konstruktiv dialog med forvaltning og politikerne i Helsingør Byråd, som her i 11. time har lyttet til os og DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund).

Med godkendelsen af udvidelsen af Helsingør Stadion lever man til fulde op til ambitionen om at det …”bliver et kraftcenter for idræt og en række forskellige sportsgrene samtidig med, at hele området bliver et samlingspunkt for både børn, unge og voksne i Helsingør”