Vi er i gang igen

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at Football sæsonen nu er i gang igen og at der er lagt planer for afvikling af kampe i 1. Division, U19, U16 samt stævner for U10/12/14.

Træningen har været i gang i en lille måneds tid nu og alle coaches og spillere har gjort et fremragende stykke arbejde. Det har været både specielt og svært, men alle har gjort det fantastisk godt.

Football i Danmark sparkes igang igen d. 15/8 og vi og vores U19 og U16 tager til Towers og spiller årets første kampe dér.

Weekenden efter er Elite-holdet i gang, hvor vi tager imod Rebels d. 23/8 på hjemmebane og vores U10/12/14 tager allerede på lørdag d. 27/6 imod SGD og der er masser af U-stævner vi skal til i efteråret.

Alle datoer for kampe og stævner kan ses på hjemmeside og FB.

Sidste træning inden sommerferie er nu på torsdag 25/6, men vi mødes allerede igen tirsdag 11. august.Husk at vi har sommerferieaktiviteter 30/6 og 2/7, hvor der er få ledige pladser samt 7/7, 9/7 og 30/7.

Glæder vi os? Ja det tror jeg lige. Alle vores 26 coaches og holdledere fra U10- Elite kan næsten ikke vente.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer og et helt fantastisk Football efterår venter med mange flere gode nyheder for både klub, sport og Helsingør samt nye spillere, der står på spring på alle årgange.

Vi er altid klar med både låneudstyr, suveræne bane- og klubhusforhold, en stærk og hårdtarbejdende bestyrelse og fremfor alt lyst og vilje til at fremme vores fantastiske sport.

Mvh. Anders. Formand Knights pva. Knights bestyrelse