Ny head coach for U16

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block::$attributes is deprecated in /customers/f/2/e/kronborgknights.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-block.php on line 179 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block::$attributes is deprecated in /customers/f/2/e/kronborgknights.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-block.php on line 179 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block::$attributes is deprecated in /customers/f/2/e/kronborgknights.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-block.php on line 179

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Thomas Frausing tiltræder som HC for Knights U16 og et par år frem.

Med sig får Coach Frausing: Lukas Ravn, Lukas Plum og Frederiks Skovbjerg, der alle også har været i Knights en del år og udover spillererfaring også har coachet ungdomshold de sidste sæsoner.

I 2021 på vores U16-hold, hvor det blev til en finale i SM og meget, meget tæt på DM-finale.

Om baggrunden for at vende tilbage for at coache football, udtaler Coach Frausing: “Jeg glæder mig til at komme tilbage til U16 football igen.

Spillerene er sultne for at lære mere og forældreopbakningen i klubben har været fantastisk. Efter et par år uden football var lysten begyndt at vende tilbage og da mine tidligere både U16- og seniorspillere: Lukas Plum og Lukas Ravn, kontaktede mig om at blive HC for U16 var timingen perfekt.

At vinde kampe er selvfølgelig målet, men vores fokus er på at udvikle intelligente football-spillere og at give dem redskaber, der kan hjælpe dem både på og uden for banen. Siden jeg sidst trænede U16, er det desværre ikke gået frem for sporten på landsplan.

Jeg håber mine 12 års erfaring med football i DK og Norge kan hjælpe til at få rykket sagerne i den rigtige retning. Vores fokus bliver at udvikle spillere og give dem nogle fede oplevelser, så skal resultaterne nok komme af sig selv.

Thomas imponerende Football CV taler for sig selv
2004: U13 HC Knights,
2005-2012: U16 HC Knights,
2013-2015: U17/U19/Senior Defense koordinator /Sp teams koordinator Vålerenga Trolls, Oslo Norge,
2014-2015: RB / OL coach Norske Sr. Landshold,
2016-2018: Senior HC Knights, Offense/Sp teams coor. RB coach Danske Sr. Landshold.

Trænerne fordeler opgaverne imellem sig på følgende vis:

Lukas Ravn: Offense koordinator, QB coach
Lukas Plum Olsen: Assisterende Offense koordinator, OL / DL,
Frederik Skovbjerg: WR / CB coach,
Thomas Frausing: HC og Defense koordinator, RB / LB coach.U16 2022 er for årgange 2007 og 2006.

Første træning er tirsdag d. 16/11 kl. 17 i hal på Borupgårdsskolen i Snekkersten.

Vil du vide mere, så kontakt coach Frausing på 2287 7655.

Kronborg Knights er en klub for amerikansk fodbold i Nordsjælland.
Vi blev dannet i 1989 og har siden da spillet med i finalen om Danmarksmesterskabet 5 gange. Vores vision er, at skabe et kraftcenter for American Football i Nordsjælland med base i Helsingør på Løvdalsvej og Helsingør stadion.

Det skal være samlingspunkt for vores divisionskampe, internationale stævner, danske ungdomsstævner og mesterskaber, nordiske mesterskaber, samarbejde med svenske klubber og skal kunne rumme landsholdssamlinger.

Vi ønsker at udbrede kendskabet til amerikansk fodbold og dets evne til at kunne rumme alle. Selvom du måske ikke er superatletisk eller vejer lidt for meget er der stensikkert en plads til dig i amerikansk fodbold og hos Kronborg Knights.

Vi stiler med hold i U10, U12, U14, U16, U19 og Senior rækken og vores forening drives, så unge er velkomne uanset køn, alder, race, seksuel orientering, sprog, religion, politisk eller anden overbevisning, nationalitet eller social baggrund.

Vi forventer, at vores U16, U19 og Elitehold spiller i de bedste rækker senest 2023.

Fremfor alt vil vi skabe positive oplevelser for både deltagere og tilskuere til kampe, turneringer og stævner og til de daglige træninger. Personlig udvikling i et meningsfyldt fællesskab er essensen i det vi kalder Knights Family.

Stay tuned for flere nyheder på coach fronten i Knights.

DAFF – Dansk Amerikansk Fodbold ForbundDIFIdræt & AnlægHelsingør KommuneFC Helsingør