Ny energi til spillerne fra Kronborg Knights

OK
En sponsoraftale med energiselskabet OK gør det nu muligt for bilister at støtte klubben, når der tankes brændstof – helt uden det koster ekstra.
Klubben, der holder til i Helsingør, kan fremover styrke klubkassen, når bilister tanker hos OK. Det kræver styrke at spille amerikansk fodbold, og nu får Kronborg Knights endnu mere energi at styrke sig på.

Foreningen har lavet en sponsoraftale med energiselskabet OK, og formand Anders von Essen-Leise er ikke i tvivl om, hvem midlerne skal komme til gode.

”Pengene skal 100 procent bruges på ungdomsarbejde, ungdomsarbejde og mere ungdomsarbejde,” forklarer han og uddyber:
”De vil blive brugt til indkøb af træningsredskaber, som jo dog faktisk kommer alle klubbens medlemmer til gavn. Og ellers vil det gå til støtte til indkøb af uniformer til spillere på alle årgange, som er en kæmpe udgift for klubben. Vi har cirka 100 spillere, der skal have skiftet dragter hvert tredje år,” lyder det fra Anders von Essen-Leise.

Bilister bestemmer beløbet
Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Kronborg Knights’ sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte spillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte lokalsporten.

”Lige nu har mere end 1.700 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.