Ny cheftræner til Kronborg Knights

Pressemeddelelse
Ny cheftræner til Kronborg Knights

Fredag 26. juli 2019 kunne Kronborg Knights skrive under på en længe ventet kontrakt, der sikrer klubben en meget kompetent person i chefsædet for Kronborg Knights Eliteafdeling de næste 3 år.

Anton Bodilsen bliver klubbens nye headcoach og cheftræner og skal tage sig af Eliteholdet med naturlig sammenhæng til U19, resten af klubben og den meget store og stadigt voksende ungdomsafdeling.

Anton er kendt af mange som landets førende football-ekspert og NFL-kommentator på TV3 Sport, hvor han gør sit for at udbrede sporten i DK, men er også kendt i klubben og i Helsingør. 

Interessen for amerikansk fodbold stammer nemlig herfra. Fra kammeratens baghave kunne han som ung dreng se Kronborg Knights træne og siden er det gået stærkt. Anton har spillet i klubben i hele sin aktive karriere og har udover at passe sit civile arbejde, været aktiv som træner på de danske landshold, samt været fast NFL-kommmentator og har dækket SuperBowl finalen live de sidste 4 år for TV3Sport.

”Da jeg blev seniorspiller, fik vi en træner, der havde været ansat på et af de største colleges i USA. Han hed Roger Veliquette og tog klubben til et helt nyt niveau. Han viste mig, hvor vildt coaching er og hvor fedt det er at være træner. Jeg har efterfølgende både været træner i Kronborg Knights og også assistenttræner for det danske landshold i mange år. Og ja, nu bliver jeg cheftræner” fortæller Anton Bodilsen.

”Vi er meget stolte og glade for at kunne præsentere Anton som en del af trænerteamet og vores klub. Vi har søgt i lang tid efter en person som udover at elske amerikansk fodbold også har både har en dyb analytisk og taktisk forståelse af spillet og som samtidig indgående kender betingelserne fra football i Danmark” Nu er det lykkedes udtaler formand Anders von Essen-Leise

”Med Anton har vi fået den helt rette til posten og målet er klart. At deltage i Mermaid Bowl igen, som klubben har gjort 5 gange tidligere ” udtaler formand sportschef Tom Bertram

Anton tager som træner med det danske U19-landshold til Bologna 26. juli til 2. august hvor der spilles EM. 
Kronborg Knights har 4 drenge med på det 44 mand store hold.

Anton tiltræder officielt 1. december 2019. Nuværende headcoach Christian Wohlgemuth, der har været HC efter tidligere meget succesfulde HC Thomas Frausing, overtager klubbens talentfulde U19-hold1/8 og indtil Anton starter, vil QB Simon Robinson overtage styringen af eliteholdet, som spillende træner i efterårets kampe.
Både Christian og Simon har været i og omkring klubben i mange år, hvor de også bor. 
Anton bor i Helsingør, er gift og har tre børn. 


Kronborg Knights stiller med hold i U10, U12, U14, U16, U19 og Eliter og er pt. én af de hurtigst voksende foreninger i Nordsjælland


Seniorholdet har siden klubben blev stiftet i 1989, været 5 gange i finalen om Danmarksmesterskabet: Mermaid Bowl og er med sine snart 30 år, en af de ældste og meget respekterede foreninger i Danmark. Klubben blev i 2018 kåret som Danmarks bedste klub for ungdommen.
Klubben har til huse på Løvdalsvej i Helsingør, der både rummer klubhus, Knights Gym og Knights Field.


Første hjemmebanekamp er 17/8kl. 13

Mere info. om Kronborg Knights: https://m.facebook.com/KronborgKnights/

Kontakt:
Formand Anders von Essen-Leise 20400177
Headcoach Anton Bodilsen 24622922

Sportschef Tom Bertram 61668892
(På ferie fra 19/7-3/8)