Generalforsamling, Banket og Awardshow

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block::$attributes is deprecated in /customers/f/2/e/kronborgknights.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-block.php on line 179 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block::$attributes is deprecated in /customers/f/2/e/kronborgknights.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-block.php on line 179 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block::$attributes is deprecated in /customers/f/2/e/kronborgknights.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-block.php on line 179 Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block::$attributes is deprecated in /customers/f/2/e/kronborgknights.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-block.php on line 179

Lørdag 6. november 2021 var en festdag hos Kronborg Knights i Helsingør.

Der blev afholdt Generalforsamling, Banket og Awardshow for 100 gallaklædte festdeltagere i Industriforeningens smukke lokaler, Stengade 51 i Helsingør.

Generalforsamlingen blev afholdt i god ro og orden og både regnskab, budget 2022 samt bestyrelse blev budt velkommen med klapsalver.

Bestyrelsen består af:
Formand Anders von Essen-Leise,
Næstformand Peter Bergenholtz Boysen,
Kasserer Julie Gravlund,
Bestyrelsesmedlemmer:
Christian Wohlgemuth
Mikkel Thun Djurhuus,
Rasmus Andersen
Mads Henneberg Bertram
Tak til Iben Thorell der takkede af som suveræn sekretær.

Årets ildsjæl
Knights support

Vi havde fornøjelsen af at uddele prisen for Årets Ildsjæl, der gik til Kristian Capion for hans enorme og meget ihærdige indsats i år samt prisen til Årets frivillig der uddeltes til Susanne Dalberg Marschall for hendes utrættelige arbejde med Knights Support til både hjemmebanekampe, U16 Sjællandsmesterskaber 25/6 samt U19 Nordiske mesterskaber i uge 42.

U16 fik så også hæderen som årets hold i 2021

Årets hold

Udover dem fik vi hædret de frivillige i klubben: Medics, dommere, ansvarlige for kommunikation/hjemmeside/SoMe, holdledere, sportschef, Knights Gym, Knights klubhus, Knights Media v. Simon Ingemansen m.fl.

I gør et kæmpe arbejde for klubben og uden jer ville vi aldrig være kommet så langt som vi er nu.

Tak til jer og alle vores fantastiske trænere der i svære tider brænder igennem og fortsat og på trods, skaber gode oplevelser for alle vores medlemmer. Uden jer, ingen klub.

Tak for jeres indsats.

Og tak til vores sponsorer i året: Boysen El & Teknik samt Stefan Tillstrøm.

2021 var den anden sæson med Corona og restriktioner og det har selvfølgelig påvirket os alle. Det har været et år hvor marginalerne virkelig har været imod os både mht. turneringsplan og regulativer, i kampe, med kedelige sidste øjebliks aflysninger, corona karantæner og småting der bare ikke gik vores vej.

Det forstyrrer dog ikke klubbens langsigtede plan og vi er enormt stolte over, som en af de eneste klubber i Danmark, at kunne stille med både trænere og hold på alle årgange både på U10, 12, 14, 16, 19 og Elite samt endnu engang at opleve medlemsrekord.

Udover det, stod vores meget stærke U16-hold i en SM-finale i år og var snublende når et Danmarksmesterskab.

Fremtiden ser mere end lys ud og vi kæmper fortsat intenst for at udbrede vores fantastiske sport til så mange som muligt.

Både vi og sporten har kæmpe potentiale og vores fokus er fortsat at ville være den bedste klub i Danmark, som tilvælges af trænere og spillere og dermed støtter op om vores vision om at skabe et kraftcenter for dansk amerikansk fodbold i Helsingør.

Der blev uddelt Awards til alle vores seje spillere på alle årgange og efter det fortsatte banketten med middag og fest til næsten den lyse morgen.

Vi glæder os meget til 2022.