FOOTBALL starter op igen

Kære alle

Tirsdag d. 19/5 kl. 17 starter Football igen på Knights Field????

Det har været en af de mest udfordrende perioder i klubbens 30 årige historie og absolut uden fortilfælde.

Onsdag d. 11/3-20 lukkede vi alle aktiviteter i klubben fra den ene dag til den anden.

Her 2 måneder efter lukker vi forsigtigt op igen.

Fra U10-Elite???

Vi glæder os enormt til at byde jer velkommen igen, både trænere og spillere.

Det bliver ikke træning helt som normalt, pga. udfordringerne med Corona, men ligegyldigt hvad, får vi det bedste ud af det og vi håber, vi får lov til at træne mere normalt over de næste par uger og at turneringen i alle ligaer tages op til august.

Men det er ikke alt, der er forandret.

Vores skønne, fantastiske, engagerede, smukke, dygtige Ungdomschef Thomas Bruno Hansen, blev 6. maj far til lille Tulle? og er derfor naturligvis draget på barsel sammen med sin Tania.
Det er bare skønt.

Bruno har drevet Knights Youth Program målrettet, præcist og fremfor alt dedikeret, siden 2016 og har udover bestyrelsesarbejde oa. bygget eet af de bedste programmer i Danmark med stort ❤️ for både børn og forældre.

Nu skal han koncentrere sig om at bygge på sit eget U1-hold og holder derfor lidt pause fra Knights og Football et stykke tid. Til lykke Bruno og Tania?

Sportschef Tom Bertram tager over som ungdomschef i Knights, men inden længe er der een eller flere nye på posten, da Bruno udover at kunne motivere de “små” poder til verdens bedste sport, også har formået at engagere meget dygtige ungdomstrænere på alle hold fra U10-16 og de tager snarest over i vores ungdomsafdeling med gode tanker, berigende sportslige ideer, benhård fysisk træning og ukuelig Knights ånd????

Vel mødt på tirsdag hvor U10-12 starter kl. 17

U19/Elite kl. 19.20

U14-16 stater torsdag kl. 17

Alt er som det plejer på Knights Field på Løvdalsvej og dog ikke, men lysten, viljen og evnen til at motivere og berige alle med den sport vi elsker, er 100% intakt fra U10 – Elite.

Coaches Jens, Tom, Victor, Karl Emil, Nicklas, Thomas, Sebastian, Frederik, Laus, Michael, Alexander, Christian og Emil fra U-hold og Anton, Christian, Carlos, Simon, Laus, Tommy, Rye, Lukas, Andreas fra Elite/U19 samt alle vores holdledere, bestyrelse og Knights Support med flere står klar.

Vi ses

?????⚔️?
#wenotmee
#allin
#KnightsPride