3 Kronborg Knights drenge udtaget til U17-landsholdet

Pressemeddelelse

Oscar, Mikkel og Mathias er udtaget til det danske U17-landshold i amerikansk fodbold. 

Kronborg Knights er meget stolte over at kunne sende hele 3 mand med til Nordiske Mesterskaber i Norge i uge 42, 2019.

Spillerbussen med hele landsholdet på 44 mand drager mod Melsomvik, Oslo, Norge, tirsdag morgen tidligt, d. 15/10. 

Her skal holdet rystes sammen til dyst mod Sverige i åbningskampen, som er torsdag d. 17/10 kl. 14. Og senere på ugen mod de øvrige lande; Finland og Norge. Finalen spilles lørdag d. 19/10 og forhåbentligvis med dansk deltagelse.

Alle tre drenge har fået deres Football opdragelse i Kronborg Knights:

Mikkel Hinsby Helstrup og Mathias Eliasen, begge 16 år, har spillet for Knights siden hhv. 2017 og 2016 og går nu begge på BGI Akademiet, Football linjens talentprogram under Team Danmark.

Både Mikkel og Mathias sætter stor pris på det unikke sammenhold der er i Knights. Mathias kom direkte fra linebacker Camp i North Carolina til den sidste udtagelsescamp, der blev afholdt i Viborg tidligere på måneden.

Oscar von Essen-Leise, 17 år, har spillet i Knights siden feb 2016. Har også været Red Bank High School, Chattanooga. Tennessee, USA og spillet for deres hold: Lions i deres 2018 sæson. Har siden hjemkomst i sommer spillet for U19 og et par gange på Eliteholdet.

Alle tre drenge sluttede Knights sæson 2019 af for U19 holdet, hvor de vandt sølv i deres gruppe og er naturligt stolte af deres udtagelse til landsholdet.

Vi håber på masser af spilletid til dem alle. Udtagelsen til landsholdet er foregået siden foråret, hvor DAFF holdt de første camps i både øst og vest

Endvidere findes Kronborg Knights egen ungdomschef Thomas Bruno Hansen, på landsholdets trænerstab som Line backer coach.

I juli havde Knights fire drenge med på U19 landsholdet til EM i Bologna, der på trænersiden også talte klubbens nytiltrådte HC Elite Anton Bodilsen.

Kronborg Knights afholder tirsdag d. 29/10 kl. 19:00 intro/informationsaften for nye U19 og seniorspillere, der kunne tænkes at prøve kræfter med amerikansk fodbold. De vil få en grundig intro af Knights nye trænerstab.